Müzik İndirme Programları

0 votes, average: 0,00 out of 30 votes, average: 0,00 out of 30 votes, average: 0,00 out of 3 (0 votes, average: 0,00 out of 3)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

2022 Yılında En Çok Tercih Edilen Ücretli ve Ücretsiz Müzik İndirme Programları

Müzik dinlemek, insanların boş vakitlerinde veya çalışırken yapmayı en çok tercih etmiş olduğu şeyler arasında yer almaktadır. Hatta bazı kişiler için müzik, hayatlarında olmazsa olmaz bir yer kaplamıştır.

Socrates’in dediği “Müzik ruhun gıdasıdır.”, felsefesini hayatında bir motto edinmiş kişiler için bu yazımızda en çok tercih edilen ücretli ve ücretsiz müzik indirme programlarını listeleyeceğiz.

Ücretsiz Müzik İndirme Programları

İnternet üzerinde müzik indirebileceğiniz, on binlerce farklı ücretsiz müzik indirme programı yer almaktadır. Bu programlar aracılığı ile dilediğiniz müziği ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Ücretsiz müzik indirirken dikkat etmeniz gerekecek en önemli şey, sitenin güvenilir olmasıdır. Çünkü ücretsiz indireceğiniz birçok müzik indirme programı bilgisayarınıza zararlı yazılım indirtebilmektedir.

Bilgisayarınızın herhangi bir zarar görmeden, ücretsiz müziğinizi indirip dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde müziğinizi dinlemek istiyorsanız, aşağıda sizler için listelediğimiz müzik indirme programlarını tercih edebilirsiniz.

İşte ücretsiz müzik indirebileceğiniz en güvenilir müzik programları;

1. YouTube Music Downloader

Youtube üzerinde dinlediğiniz müzikleri, “Youtube Music Downloader” programı ile ücretsiz kişisel cihazınıza taşıyabilir, istediğiniz zaman istediğiniz cihaz üzerinden müziğinizi dinlemeye başlayabilirsiniz.

Youtube Music Downloader ücretsiz müzik indirme programının listemizin başında yer almasının sebebi, kullanılması en kolay ve en güvenilir programlar arasında yer almasındandır.

Bu uygulamaya giriş yapıp, youtube müzik linkinizi yapıştırarak, dilediğiniz müziği ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Any Video Converter

Any Video Converter, mp4, mkv uzantılı videolarınızda yer alan müziği mp3 formatına çevirip ücretsiz müzik indirebileceğiniz programlar arasındadır.

Any Video Converter programını kullanabilmeniz için programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir. Tarayıcınız üzerinden müzik indiremezsiniz.

Any Video Converter, sadece müzik indirmekle kalmayıp, video editleme imkanı sunduğu için de en çok tercih edilen programlar arasındadır.

3. Simple MP3 Downloader

Simple MP3 Downloader, Any Video Converter müzik indirme programı gibi çalışmakta olan bir masaüstü programdır.

Simple MP3 Downloader ile videolarınızı mp3 formatına çevirip ücretsiz bir şekilde müziğinizi indirebilirsiniz.

Simple MP3 Downloader’ın sade ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olması, ücretsiz müzik indirme imkanı sunması, video çevirme işlemini hızlı bir şekilde yapması programı en çok tercih edilen müzik indirme programları arasında yapmıştır.

4. SoundCloud

SoundCloud 2007 yılında, İsviçre’de kurulmuş müzik dinleme platformları arasında yer alan en eski müzik dinleme programlarından bir tanesi olmaktadır.

SoundCloud bir müzik indirme programı olmamaktadır. Ancak internet üzerinde yer alan çeviriciler sayesinde müziklerinizi ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

SoundCloud platformundan müzik indirmek için yapmanız gereken tek şey, şarkı linkinizi ilgili müzik indirme programına yapıştırmanız ve “Download” tuşuna basmanız olacaktır.

5. Deezer

Deezer, 2007 yılında kurulmuş ve yeni çıkan müzik indirme programlarına hala kafa tutup, en çok tercih edilen müzik indirme programları arasında yer almaktadır.

Deezer ile müziklerinizi ücretsiz bir şekilde indirerek dilediğiniz zaman bir player üzerinden müziğinizi açıp dinlemeye başlayabilirsiniz.

Deezer müzik indirme programının en büyük avantajları arasında ise programın tüm cihazlar ile uyumlu olması yer almaktadır.

6. Free Music & Video Downloader

Free Music & Vide Downloader ile internet siteleri üzerinde gördüğünüz videolarda ki müzikleri kolayca indirebilirsiniz.

Free Music & Video Downloader ile müziklerinizi indirebilmeniz için programın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.

Free Music & Video Downloader sadece müzik değil aynı zamanda video indirme programı olarak da kullanılabildiği için günümüzde oldukça popüler olan bir müzik – video indirme programıdır.

7. Tubidy

Tubidy, ücretsiz müzik indirip, internet kullanmadan müziğinizi dinleyebileceğiniz bir müzik indirme platformudur.

Tubidy’nin basit ve kullanışlı arayüzü ile youtube veya başka bir platform üzerinde yer alan videoların müziklerini kolayca indirebilirsiniz.

Tubidy’nin ücretsiz müzik indirme programları arasında popüler olmasında ki en önemli sebep ise programın hem IOS hem de Andorid desteğinin olmasıdır.

8. Last.fm

Last.fm, 2002 yılında, Londra’da kurulmuş en eski ücretsiz müzik indirebileceğiniz programlar arasında yer almaktadır.

Last.fm’e dilerseniz üye olup dilerseniz de üye olmadan müziklerinizi ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Last.fm son zamanlarda yerini diğer ücretsiz müzik indirme programlarına verse de buradan da çoğu müziği ücretsiz bir şekilde indirebileceğinizi unutmamak lazım.

Ücretli Müzik İndirme Programları

Müziğe düşkün, müzik kalitesinden ödün vermek istemeyip zevkle müziğini dinlemek isteyen kişiler, müziklerini indirmek için tercihlerini ücretli müzik indirme programlarından yana kullanıyor.

Ücretli müzik indirme programları ile müziklerinizi yüksek kalitede ve hızlı bir şekilde indirip dilediğiniz zaman zevkle müziğinizi dinlemeye başlayabilirsiniz.

İnsanların en çok tercih etmiş olduğu müzik indirme programlarını aşağıda yer alan listemizden seçerek kolay bir şekilde müziğinizi indirebilirsiniz.

İşte ücretli müzik indirebileceğiniz en güvenilir müzik programları;

1. Spotify

Spotify 2006 yılında İsveç’te kurulmuş, yapılan yatırımlar ile 2010’lu yılların başında popülaritesini kazanmış bir müzik dinleme platformudur.

Spotify ile müziklerinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde kesintisiz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Spotify’in çevrimdışı müzik dinleme seçeneği ile müziklerinizi Spotify üzerinden ücretsiz bir şekilde indirip, internete bağlı olmadan Spotify’a giriş yapıp “İndirilenler” sekmesinden dinleyebilirsiniz.

2. Youtube Music

Youtube Music, 2015 yılında Youtube şirketi altında kurulmuş bir yan şirket olmaktadır. Kullanıcılar artık Youtube üzerinden video izlemekle kalmayıp, müziklerini de dinleyebilmektedir.

Youtube Music ile Youtube’a yüklenmiş videoların mp3 versiyonlarına yani müziklerine ulaşıp, dilediğiniz gibi müziğinizi dinleyebilirsiniz.

Youtube Music’i premium kullanan kullanıcılar ise videolarını indirebilir, çevrimdışı olması halinde de sorunsuz bir şekilde müziklerini dinleyebilirler.

3. Apple Music

Apple Music, Apple cihazlarını kullanan kişilerin müziklerini telefonlarına veya bilgisayarlarına ücretli olarak indirebileceği bir müzik indirme platformudur.

Apple Music, sade ve şık tasarımı, kaliteli müzik dinlemek isteyen kişilerin tercihi olmaktadır. Apple Music ile ücretli bir şekilde müziğinizi indirip dilediğiniz zaman müzik dinleme keyfini çıkartabilirsiniz.

Apple Music’in dezavantajları arasında ise sadece Apple cihazlarına destek vermesi olmaktadır. Apple ürünü bir cihaz üzerinden müziğinizi Apple Music’ten indiremezsiniz.

4. Amazon Music

Amazon Music, 2008 yılında piyasaya sürülen, müzikseverlerin artık Amazon üzerinden müziklerini ücretli bir şekilde indirebileceği programdır.

Amazon hesabınız varsa aynı bilgiler ile Amazon Music’e giriş yaparak dilediğiniz tarzda ki müzikleri indirip dilerseniz çevrimiçi, dilerseniz çevrimdışı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Amazon Music tüm cihazlar ile uyumlu olmaktadır. Dilediğiniz cihaz üzerinden ister masaüstünden isterseniz de telefon üzerinden müziğinizi indirebilirsiniz.

5. iTunes

iTunes, Apple Music gibi, Apple’ın çıkartmış olduğu bir müzik indirme programıdır. Müziklerinizi bu platformdan ücretli bir şekilde indirebilirsiniz.

iTunes ile yüksek kalitede müziklerinizi belirli bir ücret karşılığında indirerek dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

iTunes’un dezavantajı ise programın sadece Apple ürünlerinde çalışıyor olmasıdır. iTunes üzerinden müzik indirmek için bir Apple ürününe sahip olmanız gerekmektedir.

6. Tidal

Tidal, 2014 yılında kurulmuş ve dünyanın birçok ülkesinde hizmet vermeye devam etmekte olan ücretli ve ücretsiz müzik dinleyebileceğiniz bir platform olmaktadır.

Tidal’i cihazınıza indirdikten sonra müziklerinizi ücretsiz dinleyebilirsiniz. Müziklerinizi cihazınıza indirip, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde dinlemek istiyorsanız, Tidal premium’u satın almanız gerekecektir.

Tidal Premium, müzik indirme programının dezavantajları arasında ise fiyat politikasının ülkemizde hizmet sunan diğer müzik indirme programlarına göre daha yüksek olmasıdır.

Müzik İndirme Programları YAPILAN YORUMLAR